Trendiga och originella korktillbehör av kork


Trendiga och originella korktillbehör av kork

Trendiga och originella korktillbehör av kork. Vet du att korktillbehör i huset är originella och vackra? Det finns också miljövänliga tillverkade av korkek eller Quercus suber. Om du vill kan du byta hem med 180 grader med fashionabla korktillbehör. Naturkork är inte bara ett mångsidigt isoleringsmaterial och ett utmärkt skydd för väggar och golv.


Alternativ till den traditionella väggen


Trendiga och originella korktillbehör av kork

Trendiga och originella korktillbehör av kork. Korkrullar är helt universella. Du kan använda dem som ett korkark hemma, på kontoret eller i skolan. De fungerar dock också som byggnadsisolering eller väggdämpning. De används också som ett material för tätningar, vid tillverkning av reklamutrustning och som en korkbas av hög kvalitet för paneler eller foder.

De unika egenskaperna hos korkrullar värderas också när man modellerar i konstruktionen av arkitektoniska eller järnvägsmodeller och som kork underlägg och mattor för yoga eller fitness. Mellankornig korkrulle är idealisk för produktion av alla typer av ytor för att fästa information, annonser, nyhetsbrev etc. På grund av sin höga flexibilitet, höga estetik och höga motståndskraft mot flisning används mellankornskork som en kork-anslagstavla, vitrinskåp och reklamskärm.


Anslags tavla


Trendiga och originella korktillbehör av kork

Du kan enkelt och säkert bifoga affärsdokument till din kork på kontoret eller foton från din semester hemma. I det här fallet behöver du en korkrulle 5-10 mm tjock. Korkrullar på väggen med en tjocklek av 2-4 mm kommer att göra sitt jobb om du redan har en mjuk foundation som du vill limma ett dekorativt korklager på.

Som underlag för en sådan tunn korkrulle kan du använda en mjuk porös filt, styrofoam eller kartong. Men om du är mer intresserad av tjocklek än korkformatet, välj en kornrulle med medelhög korn som är mer än 10 mm tjock. En sådan tjock korkrulle kan limmas direkt på en vägg eller annat underlag eller användas för att göra korkindelningar mellan skrivbord som fungerar som dämpning för arbetsplatsen och som ett praktiskt och lättillgängligt stort korkark.


Lämna ett svar

Beställ korkprover
Share via
Copy link