Regler och villkor för användning

Villkor för användning av Kork Butik Sverigek

  1. Kork Butik låter dig köpa via Internet i enlighet med dessa regler.
  1. Kundaffären är personen som skapade kontot elektronisk systembutik. Kunden förklarar att informationen från dig är korrekt. Dessutom tillhör kundens konto butiken och kan tas bort av alla anledningar.
  2. Uppgifterna från kunden lagras av butiken i databasen och används endast för butikens behov och överförs till budfirman för att delta i försändelsen. Kunden har full tillgång till dina data, kan när som helst ändra eller begära borttagning. Detaljerade regler för lagring av personuppgifter finns i ett separat dokument.
  3. Beställ i butikskund görs genom att lägga till produkter i kundvagnen och sedan fylla i lämpligt formulär och acceptera reglerna och välja en betalningsmetod.

Butiken erbjuder följande betalningsmetoder:

  1. Betalning med kreditkort VISA, VISA Electron, MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro utförs av eCard-provision för betalning som täcks av butiken.
  2. PayPal, en provision för betalningen som betalas av kunden.
  3. Przelewy24 – PayPro S.A. ul. Kanclerska 15, 60-327 Poznań, , en provision för betalningen som betalas av kunden.
  4. Sändningar utförs av budfirma Parcel Force.
  5. Leveranskostnaden beror på paketets vikt:

Baskostnaden är 115 SEK

5. Detaljerade regler för beställningar, retur och klagomål finns i ett separat dokument.

6. Vi förbehåller oss rätten att ändra priser och produktsortiment.

7. Vi förbehåller oss rätten att ändra dessa regler.

8. Alla nämnda produkt- och företagsnamn används endast för identifieringsändamål och kan vara varumärken för deras respektive ägare. Bilder som används i onlinebutiken är fastigheten Kork Butik Sverige eller företag, tillverkare som levererar varor som erbjuds i butiken och kan inte kopieras och användas för kommersiella ändamål utan förhandsgodkännande från ägarna.

+ +
Beställ korkprover