Dekorera väggen med en kork utan lim – en självhäftande kork


Dekorera väggen med en kork utan lim - en självhäftande kork

Dekorera väggen med en kork utan lim – en självhäftande kork. Självhäftande kork kommer att vinna ditt hjärta om du värdesätter enkla, snabba och problemfria lösningar. Behovet av enkel och omedelbar installation av en praktisk teknisk anslutning var som helst resulterade i en kork med ett lager starkt och hållbart lim.

Självhäftande korkark är vanliga korkark som är täckta med ett självhäftande lager. Limet som används är mycket starkt, vilket gör panelerna lämpliga för både släta och lite grova ytor. Om du inte gillar traditionellt lim eller skruvar kommer du säkert att vara intresserad av vår självhäftande kork med medelstora korn.


Korkbrädor på väggen


Dekorera väggen med en kork utan lim - en självhäftande kork

Dekorera väggen med en kork utan lim – en självhäftande kork. Perfekt för alla typer av ytor för att fästa information, meddelanden, nyhetsbrev etc. På grund av den höga flexibiliteten, den utmärkta estetiken och den höga motståndskraften mot flisning, används kornpaneler av medelstora korn som tavlor, skåp och reklamskärmar.

Att installera korkmattor med vårt självhäftande lager är snabbt, rent och enkelt. Allt du behöver göra är att bryta upp skyddsfilmen och limma korkarket på det tidigare förberedda underlaget. Om du planerar att täcka ett större område med en kontakt, kom ihåg att rada upp kanterna innan montering – till exempel med en vass tapetkniv. Enkla och släta korkkanter minskar fogarna mellan panelerna och förbättrar sluteffekten avsevärt.


Problem med en bullrig granne?


Dekorera väggen med en kork utan lim - en självhäftande kork

Den grovkorniga självhäftande korken är ett utmärkt ljud- och värmeisolering. Grovkornskork har en högre densitet jämfört med fin- och mellankornskivor. Som ett ljudabsorberande lager, snabbt och bekvämt limmat direkt på väggen, undviks luftljud som kommer till oss bakom väggen.

Om väggen är relativt tunn och bullret är mycket irriterande, bör man överväga att använda en lätt struktur bestående av 15-20 mm korkbräda, ett luftspalt eller mineralull och ett stängande kartong-gipsskiva eller OSB. I de allra flesta fall leder de tillfredsställande effekterna av ljudisolering till direkt vidhäftning av 10 mm tjock grov kork på väggen.


Lämna ett svar

Beställ korkprover
Share via
Copy link