Elastiska och hållbara yogatillbehör – välj en naturlig kork


Elastiska och hållbara yogatillbehör - välj en naturlig kork

Elastiska och hållbara yogatillbehör – välj en naturlig kork. Yoga är en indisk livsfilosofi som leder till harmoni mellan kropp, själ och ande. För att yogaövningar ska uppnå den avsedda effekten bör de utföras med lämpliga, högkvalitativa tillbehör.

Det är viktigt att dessa artiklar är hållbara, ordentligt inställda och stabila. Det här är egenskaperna hos tillbehör av kork.


Ekologiska produkter


Elastiska och hållbara yogatillbehör - välj en naturlig kork

Elastiska och hållbara yogatillbehör – välj en naturlig kork. Detta tillbehör är tillverkat av ett mycket komprimerat korkagglomerat. Korkprodukter kännetecknas av mycket god hållbarhet och stabilitet på grund av materialets höga densitet och motsvarande tillverkningsteknik.

Dessa naturliga, varma och känsliga och ekologiska produkter garanterar säkerhet och komfort under träningen. De är gjorda av deformationsbeständigt och elastiskt material och garanterar en långvarig användningskvalitet. De mest populära korkprodukterna som är oumbärliga för att utöva yoga är: kuber, mattor, kuddar, kilar, kvartsrundor.

Yoga Pad är till exempel lätt och mycket original tillverkad av 100% högkomprimerad kork. Perfekt som resesko – för alla som deltar i yogaseminarier, utflykter etc. Något mindre dimensioner än en vanlig tegelsten, rundade kanter och mycket låg vikt gör det till det mest bekväma transportblocket. Vi rekommenderar personer som tränar individuellt, alla som uppskattar vackra, enkla föremål.


Fördelar med kork


Elastiska och hållbara yogatillbehör - välj en naturlig kork

Den stora fördelen med korktillbehör är deras lätta vikt, tack vare vilken de lätt kan flyttas och tas till yogakurser varhelst de är organiserade, inklusive utomhus. Samma former av kuber, kilar eller kvartsklackar och en hög precision i utförandet säkerställer god stabilitet trots sin låga vikt.

Till skillnad från trä känns korkprodukter bekvämare och varmare och samtidigt mycket lättare och mer motståndskraftiga mot bucklor.
På grund av korkens vattenbeständighet är produkterna tillverkade av den icke-absorberbara och därför fukt- och mögelbeständiga. Så de kan användas och lagras även i ogynnsamma väderförhållanden utan att behöva oroa sig för deras förstörelse.

Kork yogatillbehör är extremt hållbara och långvariga produkter. De är avsedda för individuella övningar, för människor som värdesätter naturliga produkter. Det är värt att använda dessa miljövänliga föremål för att uppnå sinnets harmoni och sinnets klarhet medan du tränar yoga i harmoni med naturen.


Lämna ett svar

Beställ korkprover
Share via
Copy link