Original Arrangemang av lägenheten – vägg korkar


Original Arrangemang av lägenheten - vägg korkar

Original Arrangemang av lägenheten – vägg korkar. Kork är ett mycket hållbart material. Den har antistatiska egenskaper; H. Det drar inte till sig eller absorberar damm, varför det rekommenderas för allergiker och astmatiker.

Det är också lätt att rengöra. Det är alltid trevligt att röra vid. Det tillåter eller absorberar inte värme, så det kan användas framgångsrikt för att isolera rum. Naturen visar igen sina obegränsade möjligheter.

En varm touch av naturen – det enklaste sättet att beskriva intrycket av en vägg täckt med kork. Dess organiska struktur påminner oss var detta ovanliga material kommer ifrån. Det är korkekens bark, vars lundar är en oskiljaktig del av det portugisiska landskapet. Majestätiska träd gröna mot den blå himlen – den här utsikten är imponerande och oförglömlig.


Beröring av naturen


Original Arrangemang av lägenheten - vägg korkar

Original Arrangemang av lägenheten – vägg korkar. Barken som används för vägg- och golvbeläggningar kommer från träd som är minst 25 år gamla. Du behöver inte klippa ut ekarna själv. Du kan växa fritt. Det finns till och med imponerande 250 år gamla exemplar.

Kork är en riktig gåva från naturen. Inget annat naturmaterial kombinerar så många fördelar: korken isolerar termiskt och akustiskt, absorberar stötar, är elastisk, under tryck, men återgår till sin tidigare form efter stopp, är antistatisk, fuktbeständig. Vad som är viktigt är att korken bevaras utan att skada den naturliga miljön. Denna bearbetade korkekbark togs bort från stammen i ett växande träd. Det är därför ett idealiskt material för ett bekvämt och ekologiskt golv.


Karismatisk rum dekoration


Original Arrangemang av lägenheten - vägg korkar

Väggdekorationskork är en naturlig och helt karismatisk rumsdekoration. Detta är en unik och praktisk lösning eftersom korkens väggbeläggningar förbättrar mikroklimatet i interiören, minskar ljudnivån i lägenheten och gör väggarna varmare.

Den dekorativa korken på väggen skyddar ytan från smuts även på platser med mycket trafik som atrium och korridorer. Med väggkorken, som en extremt hållbar produkt, kan du njuta av dina estetiska och praktiska värden under lång tid. Många fördelar med en stickkontakt ger personifieringen av din inredning en ny, unik betydelse! Plattorna kan läggas i torra rum som vardagsrum, sovrum eller barnrum samt på fuktiga platser som kök, badrum eller bastu. Korkplattor skapar en unik dekoration av lägenheter.

Tack vare överflödet av mönster och färgtekniker som används kan plattor väljas för alla typer av interiörer. Kork på väggen är också en praktisk lösning – det förbättrar mikroklimatet, minskar bullernivån, gör oss varma och skyddar ytan från smuts på platser med tung trafik, såsom gårdar och korridorer. Installationen är relativt enkel, korkplattorna limmas direkt på väggytan.


Lämna ett svar

Beställ korkprover
Share via
Copy link