Hållbara och praktiska korktillbehör


Hållbara och praktiska korktillbehör

Hållbara och praktiska korktillbehör. Naturkork är inte bara ett mångsidigt isoleringsmaterial och ett utmärkt skydd för väggar och golv.

De är också originella och praktiska tillbehör som korktillbehör (plånböcker och korkpåsar, bälten och korkkläder) samt okonventionella dekorativa föremål som skålar och korkkrukor, korklampor, smycken eller USB-pinnar.


Perfekt korkgåva


Hållbara och praktiska korktillbehör

Hållbara och praktiska korktillbehör. 90% av korken består av luft, vilket gör den till ett mycket flexibelt material. Tack vare denna kork tillverkas ovanliga tillbehör för vardagligt bruk samt underbara ekologiska apparater som utan tvekan kan bli stora överraskningar för natur- och ekologälskare. Korktillbehör är perfekta för allergiker, eftersom kork som råvara inte drar till sig damm och irriterar inte nässlemhinnorna och luftvägarna.

Det är säkert vid hudkontakt eftersom det inte orsakar allergier. Korkprodukter är mycket hållbara, smuler inte, bleknar inte och är mycket lätta att rengöra. Vackra korktillbehör som blomkrukor, paraplyer, ljusstakar, musmattor, fotoramar och nyckelringar är definitivt en originalgåva för alla tillfällen.

Okonventionella dekorativa föremål av kork kan användas på olika sätt. Framför allt är enbart medvetenheten om att produktionen av kork inte skadar miljön på något sätt eftersom den kommer från självregenererande träd ett rimligt argument till förmån för dess användning i många industrier.


Naturliga egenskaper


Kork beter sig som naturläder under användning. Mjuka, naturliga rynkor visas på den. Dessutom är proppen extremt motståndskraftig mot missfärgning och nötning. Det kommer att bli en idealisk, ekologisk och absolut originell gåva som kommer att överraska även den mest krävande personen.

Den är lätt att rengöra och kräver inget ytterligare underhåll. Dessutom är korkenallergisk, irriterar inte huden, ögons slemhinna eller näsan. Kökskuddar för varma rätter, juldekorationer eller handgjorda tallrikar med vinkorkar kommer att glädja alla älskare av ekologi och hantverk.

En korkbräda i form av ett kort kan också vara en bra idé för en gåva. Perfekt för att markera nyligen upptäckta platser av alla resenärer. Dessa extraordinära naturliga tillbehör eller råvaror kommer säkert att förändras


Lämna ett svar

Beställ korkprover
Share via
Copy link