Original och imponerande korkvägg


Original och imponerande korkvägg

Original och imponerande korkvägg. När man dekorerar ett nytt hus vill alla att det ska vara vackert men också praktiskt utan att lägga alltför mycket på att dekorera det. Det är därför vi ofta väljer enkla lösningar som fotomalerier på väggarna medan vi har så mycket mer att välja mellan.

Dessa tider ger oss stora möjligheter och många lösningar. En av de senaste trenderna är att dekorera en vägg med en kork, ett miljövänligt och unikt material som också är mycket billigt. Det gör att du kan dekorera huset utan att spendera för mycket pengar, men effekten är precis som om väggarna målades eller panelerades på traditionellt sätt.


Egenskaper för korkväggar


Original och imponerande korkvägg

Original och imponerande korkvägg. En korkvägg kan göra alla hus eller rum varma och bekväma samtidigt som de undertrycker allt buller. Isoleringskorkar är riktigt bra för att hålla ordningen på budgeten på grund av de besparingar du får när du skapar en hälsosam miljö i hemmet. Det är också ett utmärkt sätt att dekorera hushållet genom att till exempel skapa ett unikt collage av kork.

Det kan ha många färger och nyanser så att det kan göra en bra komposition. Det är också viktigt att notera att en kork är det material som kan målas. Så om du blir uttråkad av den naturliga färgen på din egen korkbräda eller vägg kan du måla den fritt utan att oroa dig för att materialet tappar sina imponerande egenskaper.


Andra idéer om kork


Korken är också perfekt för allergiker. Du kan också fästa kork på väggarna i barnrummet, särskilt eftersom det här materialet passar in i alla interiörer. Om du vill att ditt rum ska ha en industriell känsla, kombinerar du bara den miljövänliga korken med ett metall- eller stenföremål för en intressant twist på ett typiskt modernt utrymme. Dessutom förseglar korkarna inte väggarna och låter dem andas, vilket innebär att du aldrig hittar fukt eller mögel under materialet.


Ett ark av kork på kontoret


Om du har ett litet kontor i ditt hushåll kan du installera en korkvägg för att lägga upp viktig information utan att bryta väggen och andra permanenta skador. Du har också alla dina anteckningar på ett ställe utan att behöva undra var du lämnade dem medan väggen är i perfekt form.

Om du vill ha foton eller andra saker omkring dig eller vill visa dina gäster när de kommer hit kan du också hänga dem på en korkvägg. Gemytlighet, komfort, värme – allt är relaterat till korkväggar, korkgolv och andra saker som är gjorda av kork. Om du vill ha en intressant dekoration i rummet samtidigt som du är miljövänlig, välj alla saker gjorda av kork.


Lämna ett svar

Beställ korkprover
Share via
Copy link