Korkbrädor för kontoret och inte bara


Korkbrädor för kontoret och inte bara

Korkbrädor för kontoret och inte bara. Om du tittar på bilderna i många kontor eller rum kommer du att upptäcka att de flesta av dem har någon form av korkbräda. De är verkligen användbara, och med “användbara” menar vi att när du kan få dem till ditt kontor eller hushåll, hur kan du leva utan dem? Vad är så bra med korkbrädor eller korkrullar? Bara ta en titt.


Korkplatta kontor


Korkbrädor för kontoret och inte bara

Korkbrädor för kontoret och inte bara. Kontorsarbetare älskar korkplattor inte bara för sin miljövänlighet utan också för den enkla kommunikationen som är möjlig med dem. De är användbara när du vill fästa saker på dem, vare sig det är foton av nära och kära eller anteckningar som påminner dig om viktiga saker. Det är också ett intressant verktyg för att kommunicera – du kan fästa mötesanteckningar i den eller diskret påminna din personal om att de behöver göra något.


Korkrulle i hushållet


Eller när du får korkskivan för ditt hushåll kan du dela din eviga kärlek till familjemedlemmarna och bifoga inköpslistan för korklakan eller att göra-listor för dagen till dem. Dina barn kommer att älska att ha en anslagstavla som påminner dem om viktiga läxor, deadlines, uppsatsämnen och forskning. Du kan också fästa intressanta, motiverande eller roliga citat där. Det är ett riktigt intressant koncept som ditt barn kan använda för att uttrycka sig i rummet utan att behöva måla väggarna eller något som skulle förändra rummet permanent. Det är särskilt viktigt om rummet hyrs ut och du inte kan göra för många ändringar där utan en ägarens godkännande.


Korkbräda i skolan


En av de största användningsområdena för korkplåt är i ett klassrum. En lärare kan fästa alla läxor eller påminnelser här. Den kan också användas för att studenter ska lära känna varandra bättre. Den vanligaste aktiviteten är att fråga eleverna om deras foton från en mycket tidig barndom. Fäst dem på tavlan och låt dem gissa vem som är vem. Du kan lära känna varandra och ha massor av kul i processen! Och det finns många fler aktiviteter du kan göra med en korkbräda.

En korkplåt eller rulle kan också vara användbar för många andra ändamål. På grund av deras många användningsområden är de några av de bästa produkterna på marknaden, särskilt med tanke på att de också är miljövänliga. Detta är ett utmärkt sätt att utbilda studenter eller anställda om denna trend och förklara varför det är bra att använda produkter som är miljövänliga. Tveka inte, skaffa dig en korkbräda. Bättre sent än aldrig!


Lämna ett svar

Beställ korkprover
Share via
Copy link