Snabb installation, bra effekt – fördelarna med självhäftande kork


Snabb installation, bra effekt - fördelarna med självhäftande kork

Snabb installation, bra effekt – fördelarna med självhäftande kork. Behöver ditt barn en korkbräda i rummet eller är du skollärare och vill använda korkarket så att dina elever kan sticka saker på korkväggen? Du har antagligen bläddrat i många butiker och upptäckt att korken verkar vara din bästa insats, men har du fortfarande inte tid att montera och ställa in alla dessa saker? Verkar det för komplicerat? Prova den självhäftande korken! Att montera det på väggen är väldigt enkelt och kräver ingen komplicerad kunskap.


Självhäftande korkplattor


Snabb installation, bra effekt - fördelarna med självhäftande kork

Snabb installation, bra effekt – fördelarna med självhäftande kork. Vad är det exakt? Namnet är självförklarande – det självhäftande korkbrädet kan enkelt sättas fast på väggen och är verkligen ett bra komplement till ett klassrum. Om du vill att dina elever ska kunna dela saker genom att fästa dem på korkarket, är det inget problem med det – det är tillräckligt tjockt för att hantera alla pennor, men ser fortfarande bra ut och faller inte lätt av.

Detta sparar mycket tid eftersom det är väldigt enkelt att montera på väggen. Och det finns en annan fördel med självhäftande korkplåt: du kan fästa det på vad som helst under en kort tid. Om ditt barn är uttråkad, eller om du tror att de inte behöver dem, eller om det finns en bättre plats för detta korkark, kan du bara ta bort det från väggen utan några större konsekvenser. Väggen skadas inte och själva borttagningen är tillräckligt enkel. Det är bra nyheter för dem som verkligen hatar att flytta saker runt huset.


Miljövänlighet hos korkplattor


Snabb installation, bra effekt - fördelarna med självhäftande kork

Dessutom är de självhäftande korkplattorna verkligen miljövänliga, inte bara för att de är gjorda av kork (det mest miljövänliga materialet någonsin) utan också för att de är lätta att ta bort. Du kan helt enkelt välja att bli av med korkbladet och ge det till din granne som kommer att kunna använda det bättre. Kanske hans barn kommer att vara glada över en korkbräda, eller så kan du ge den till den lokala skolan.

Under alla omständigheter skadas korkrullen inte och du kan ta bort eller montera den flera gånger. Detta gör dem inte bara miljövänliga, utan gör dem också till ett riktigt bra material för ändringar eller designändringar i ditt hem. Dina barn kommer gärna att kunna flytta det självhäftande korkarket så mycket!


Lämna ett svar

Beställ korkprover
Share via
Copy link