Bjud in naturen i ditt hem? Unika korktillbehör


Bjud in naturen i ditt hem? Unika korktillbehör

Bjud in naturen i ditt hem? Unika korktillbehör. Ett korktelefonfodral? Ett korkbälte? Kan du föreställa dig dessa saker? Tja, kork används inte bara för vinproppar! Det är också ett utmärkt material för alla korkrelaterade tillbehör. De vanligaste är en korkbräda eller en korkrulle. Vilka är några av de andra populära? Till skillnad från vad du föreställde dig finns det faktiskt en hel del tillbehör på marknaden som är gjorda av kork.


Ett korkblock


Bjud in naturen i ditt hem? Unika korktillbehör

Bjud in naturen i ditt hem? Unika korktillbehör. Gör du te eller kaffe till dina gäster? Placera koppen på kork underlägg och servera den till dina gäster. Detta trick säkerställer att bordet inte blir för varmt eller skadas permanent av den varma drycken.

Det gör det på grund av korkens utmärkta termiska egenskaper, vilket gör att den kan förbli oskadad och ändå hålla drycken uppvärmd. Ett korkgolv beter sig på samma sätt. Om du är imponerad av dessa egenskaper kan du skaffa dig en korkmatta som täcker hela golvet snarare än ditt bord.


En ergonomisk kork mousepad


Bjud in naturen i ditt hem? Unika korktillbehör

Varför bry sig om att spela på en billig pad som kommer att rulla upp av sig själv efter veckors hårt bruk när allt du kan göra är att köpa en lika billig korkmusmatta av hög kvalitet? Dessutom, med några ytterligare justeringar, kan det vara ergonomiskt. Sammantaget är det en riktigt bra enhet för en spelare. Kanske behöver en professionell några extra funktioner, men det borde vara bra för en avslappnad spelare som vill koppla av med bra strategi eller en första person shooter.


En korkbräda


Det måste sägas att korkbrädet förmodligen är det mest populära korktillbehöret, men det upphör aldrig att vara användbart. Om du är ett barn kan det användas som en påminnelse om läxor.

Om du är student kan du behålla alla dina anteckningar och tidtabeller. Och om du redan är anställd eller förälder finns det fortfarande en annan användning för en korkplatta. Är det bara så billigt, ekonomiskt och miljövänligt? som allt gjort av kork.

Och medan kork verkar som ett ömtåligt material som är lätt att skada, är det faktiskt bättre än de flesta material. Om du lägger en tung sak på en kork kan det ta lite skada, men det kommer alltid att studsa tillbaka. Av denna anledning är en korkbräda mest det bästa valet för barn, eftersom de alltid av misstag eller inte av misstag skadar saker och en korkbräda inte lätt förstörs.

Om du vill få något annorlunda kan du också överväga en limrulle eller en korkrulle. De kan lätt limmas på väggen och fungera som ett korkark samtidigt som korkarnas unika värme- och ljudisoleringsegenskaper förbättras.


Lämna ett svar

Beställ korkprover
Share via
Copy link