Lambourde isoleringsplade


Lambourde isoleringsplade

Lambourde isoleringsplade. LAMBOURDÉ är ett snabbt appliceringssystem designat för lågtjockleksisolering och byggnadsrenovering. Den används för mekanisk infästning på golv eller vägg, vilket ger: perfekt värme- och akustisk isolering under trä- eller gipsskivor. Materialet är 100% naturligt. Den har oöverträffade termiska och akustiska egenskaper. Materialet är lätt att installera tack vare plattmonterade lameller och ger mekanisk stabilitet.


Lambourde isoleringsplade

Lambourde isoleringsplade. Den fungerar i ett mycket brett temperaturområde, från -180 ° C till 120 ° C. Vid mycket höga temperaturer avger den inga giftiga ämnen som koldioxid. Den totala produktdensiteten är cirka 110 kg/m3. Brandreaktionsklassen är märkt med bokstaven E i den europeiska specifikationen. Ljudabsorptionskapaciteten kan vara så hög som 59 dB när du använder denna produkt. Tack vare den portugisiska lösningen låter remsorna som är inbäddade i korken dig installera både gipsskivor och OSB-skivor.


Lambourde isoleringsplade

Efter montering kommer lambourdeskivan att vara resistent mot många kemikalier, insekter och gnagare. Den kan användas i väggar, golv och tak. Det används också för att förhindra kyla från att strömma ut från kammare där låg temperatur krävs. Ibland kan du också hitta tillämpningen av vibrationsisolering av maskiner och enheter. Denna kork är lämplig för både byggande från grunden samt renovering och återuppbyggnad.


Lämna ett svar

Beställ korkprover
Share via
Copy link