Användarvillkor för Kork Butik Sverige

1. Med Internet Kork Butik kan du göra köp via Internet enligt dessa regler.

2. En handelskund är en person som har skapat ett elektroniskt konto i ett handelssystem. Kunden förklarar att informationen är korrekt. Dessutom kommer kundkontot att konsultera butiken och kan ta bort kontot utan att ange någon anledning.

3. Informationen från kunden lagras i vår databas och kommer endast att användas för handelsändamål och kommer att tillhandahållas till kurirföretaget för leverans. Kunden har full tillgång till sin egen information. Han kan när som helst ändra dem eller kräva att de tas bort. De detaljerade principerna för lagring av personuppgifter anges i ett separat dokument.

4. Kunden samlar in beställningen genom att lägga till produkterna i vagnen och sedan fylla i relevant formulär, accepterar villkoren och väljer betalningsmetod.

5. Butiken erbjuder följande betalningsmetoder:

– betalning med kreditkort VISA, VISA Electron, MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro av eCard S.A. Avsättning för betalning görs av köpmannen.

– Via Paypal, där provisionen betalas av kunden.

6. Sändningar levereras av budfirma General Logistics Systems B.V (GLS Group).

7. Fraktkostnad beror på paketets vikt:

– baskostnaden är 115 SEK

– Kostnaden för ett paket med 2-30 kg är bas kostnaden + 230 SEK

– merkostnaden för varje efterföljande 30 kg multiplikator är 150 SEK.

8. Detaljerade regler för beställningar, retur och klagomål finns i ett separat dokument.

9. Butiken förbehåller sig rätten att ändra priser och intervall.

10. Trade förbehåller sig rätten att ändra dessa villkor.

11. Alla produkter och namn som nämns här används endast för identifieringsändamål och kan vara varumärken som tillhör respektive ägare. De fotografier som används i onlinebutiken tillhör KOREX INTERNATIONAL SP. z o.o. eller leverantörerna eller tillverkarna av de varor som erbjuds i butiken och får inte kopieras eller användas för kommersiella ändamål utan förhandstillstånd från deras ägare.

+ +
Beställ korkprover
Copy link